ACTUALITEITEN UIT JERUZALEM

Nieuws- en Gebedsbrief van Visie voor Israël en Joseph-Storehouse

Visie voor Israël  -  Tel. (Nl) 0523-638118 / 0628-919473  -  Rabobank: 10.71.20.593
e-mail:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it   -  Web: www.VisievoorIsrael.nl

Yom Revie’ie, 16 Nissan 5774            Woensdag, 16 april 2014

 

"Wees sterk, wees niet bevreesd! Zie, uw God! De wraak zal komen, de vergelding van God; Híj zal komen en u verlossen."  Jes. 35:4

 

ISRAËLIËR GEDOOD EN TWEE GEWOND DOOR PALESTIJNSE SCHIETPARTIJ BIJ HEBRON: – Op maandagavond opende een Palestijnse schutter het vuur op drie Israëlische voertuigen waarbij hij een 40-jarige Israëlische man vermoorde en zijn 28-jarige vrouw en hun 9-jarige zoon verwondde in de buurt van de stad Hebron. Alle drie de leden van het gezin waren op weg naar een Pesach Seder. De 40-jarige man werd kritisch gewond bij de aanval. Hij ontving ter plaatse nog Eerste Hulp, maar bezweek aan zijn verwondingen. Het geweervuur dat uit een automatisch wapen kwam, raakte de auto terwijl die reed op Route 35, op de kruising naar het dorp van Idhna. De aanval was gericht op meerdere voertuigen. De IDF blijft het gebied doorzoeken in de nasleep van de aanslag. Op dinsdag bezocht Minister van Openbare Veiligheid, Yitzhak Aharonovich, de weduwe van de vermoorde man die herstellende is in het Shaare Zedek Medisch Centrum in Jerusalem. Hij beloofde dat de veiligheidstroepen de moordenaar van haar man voor het gerecht zouden brengen. (Ynet) 

Bid voor troost en genezing van de hele familie die betrokken is bij dit tragische incident. Ga verder om voorbede te doen voor de bescherming van Israëls inwoners en bezoekers tegen verdere terreur aanslagen tijdens de vakantie van het Pascha.

HAMAS EERT DODELIJKE TERREURAANSLAG JIHAD TIJDENS FEEST: – Hamas en de Islamitische Jihad hebben maandag de schietpartij aanval op Israëlische auto's in de buurt van Hebron geprezen, waarbij een persoon werd vermoord en twee anderen gewond. Een woordvoerder van de Islamitische Jihad noemde de aanslag “een natuurlijke reactie op Israëlische misdaden”, terwijl Hamas zei dat de schietpartij “de reactie op de misdaden van de bezetting, en tegen onze gevangenen in Israëlische gevangenissen” was. De Hamas functionaris riep ook op de terreur aanslagen op Israëliërs te intensiveren. (Ynet) 

Bid dat ook zij respect voor het leven gaan krijgen door het leren kennen van Yeshua. 

“ZODRA TERRORISTEN OP DE BUS STAPPEN, NEEM IK ONTSLAG”: – Viceminister van Defensie Danny Danon (Likud) herhaalde maandag zijn verzet tegen het vrijlaten van terroristen ten behoeve van vredesbesprekingen, in het licht van het nieuws over de ontwikkelingen na de Pascha vakantie die “niet goed zijn” volgens hem. “Mahmoud Abbas blijft Israël te chanteren, en Israël gaat door zich te laten chanteren”, zei Danon in een media-interview. Danon prees de beslissing van de Joodse Huis partij (Bayit Yehudi) en anderen om zijn positie over te nemen en de vierde partij van vrijlating van terroristen als een “rode lijn” te stellen voor het blijven deelnemen aan de coalitieregering. “Ik ben ook klaar, omwille van de gerechtigheid, om alleen te staan hierin”, voegde Danon eraan toe, verwijzend naar de vele bedreigingen door Knessetleden om af te treden over de kwestie. Hij verduidelijkt dat in het geval de deal doorgaat hij zijn ontslagbrief op de post zal doen zodra de terroristen aan boord van een bus gaan naar de vrijheid. Ondertussen blijven de spanningen hoog in de coalitie, omdat meerdere linkse parlementsleden op hun beurt dreigen dat zij zouden aftreden in het geval dat de vredesbesprekingen ten einde komen. (Israel National News)   

PESACH SCHANDE: HAMAS VEROVERT TEMPELPLEIN: – De politie heeft “de controle over de Tempelberg verloren”, verklaarden Tempel activisten maandag, op de vooravond van Pesach (Pascha). Tientallen Hamas mannen hebben de berg bezet, wapperende met Hamasvlaggen, en staan niet toe dat Joden en toeristen naar de berg gaan”, aldus de activisten. “Honderden Joden die naar de Tempelberg kwamen voor Pesach waren verbaasd om een vertegenwoordiger van de politie bij de toegangspoort aan te treffen met de aankondiging dat de berg was afgesloten voor Joden nadat Hamas terroristen het plein had overgenomen en dreigden met geweld tegen Joden die het zouden betreden”. Het nieuwste incident komt slechts een dag nadat aan Hamas verbonden islamisten rellen schopten op de Tempelberg om te voorkomen dat Joodse bezoekers de heiligste plaats van het Jodendom zouden bezoeken. In reactie daarop verbande de politie de Joden van de site - waardoor activisten de autoriteiten beschuldigen van samenwerking met islamitische extremisten om te voorkomen dat Joden een bezoek aan de berg brengen. De tempel activisten zeggen dat meer dan 20 Hamas mannen de nacht op het plein bleven en dat de politie hen toestond dat te doen. De tempel organisaties hebben de commissaris van politie opgeroepen af te treden, na zijn mislukkingen betreffende de Tempelberg. (Arutz-7) 

GANTZ: IDF IN OPLEIDING VOOR NIEUWE GAZA EN LIBANON OORLOGEN: – Stafchef luitenant-generaal Benny Gantz gaf interviews aan drie belangrijkste nieuwsprogramma's op de kanalen 1, 2, en 10 in Israël dit weekend, waarin hij verklaarde dat hij de voorbereidingen leidde voor toekomstige gevechten in de Libanon en Gaza arena's. In de interviews zei Gantz dat een grondoffensief in Libanon niet alleen mogelijk en realistisch was, maar ook “noodzakelijk” in het geval van een oorlog met de terroristische groep Hezbollah. Over het aanpakken van Gaza en Syrië zei Gantz dat het leger zich aan het klaarmaken was voor elk soort scenario in een snel veranderende omgeving. “In Gaza, is er de Hamas, de Islamitische Jihad en andere organisaties, die de oorlog met de staat Israël hebben geëtst op hun vlaggen. Dat is wat er is”, zei hij . “We kunnen, neem ik aan, verdere confrontaties in de Gazastrook verwachten. Wij bereiden de verschuiving van routine leven naar leven in de noodtoestand voor, en we geloven dat we een antwoord hebben op deze bedreigingen. Het Midden-Oosten is een regio die geen ruimte voor zwakte laat”, waarschuwde Gantz. “Als we zwak zijn, zullen we falen”. (Israel National News) 

“Geloofd zij de HEERE, mijn rots, Die mijn handen leert om te strijden, mijn vingers om oorlog te voeren.” Ps. 144:1

MINISTER VAN INLICHTINGEN ZEGT “KERRY GEEFT ZICH OVER AAN IRAN MET KERNWAPENS”: – Minister van de Israëlische Inlichtingendienst veroordeelde maandag de onaanvaardbare opmerkingen van de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry over de onderhandelingen met Iran over zijn nucleaire programma waarin hij zei dat het wees op een “overgave” aan Teheran. “De dingen die Kerry zei in het Congres zijn zorgwekkend, ze zijn verrassend en ze zijn onaanvaardbaar”, vertelde Yuval Steinitz de Voice of Israel publieke radioomroep. Steinitz wordt gezien als een van de ministers die het dichtst bij Minister President Netanyahu staan. “We kijken naar de onderhandelingen met bezorgdheid. Wij zijn niet tegen een diplomatieke oplossing, maar we zijn wel tegen een oplossing die een gehele overgave is aan Iran en die het een toekomstige nucleaire staat maakt”, zei Steinitz. In een toelichting voor de Amerikaanse wetgevers waarschuwde Kerry vorige week dat de islamitische republiek maar twee maanden verwijdert was van een doorbraak om genoeg nucleair materiaal voor een bom te produceren, mocht het hun uitgestelde verrijkingsproces hervatten. “Ik denk dat het eerlijk is om te zeggen dat we werken met een termijn voor een doorbraak van ongeveer twee maanden”, zei Kerry. Steinitz zei met zeer veel nadruk dat Israël een dergelijk scenario niet zal toestaan. “We zullen niet in staat zijn om een overeenkomst vast te stellen en te aanvaarden die Iran enkele maanden of een jaar van een kernwapen brengt”, zei hij. (Israel National News)  

Yom Sjeenie, 14 Nissan 5774              Maandag, 14 april 2014

 

"Want de HEERE zal het land doortrekken om Egypte te treffen, maar als Hij het bloed zal zien op de bovendorpel en op de beide deurposten, dan zal de HEERE de deur voorbijgaan en de verderver niet toestaan om uw huizen binnen te komen om u te treffen."  Ex. 12:23

 

ISRAËLISCHE FUNCTIONARISSEN: GEEN KANS DAT GESPREKKEN ZULLEN WORDEN HERVAT: – Ambtenaren in Jerusalem waren vrijdag pessimistisch over de mogelijkheid om de vastgelopen vredesbesprekingen tussen Israël en de Palestijnse Autoriteit (PA) te hervatten op enig moment in de nabije toekomst. Die ambtenaren vertelde de Israëlische Channel 10 News dat er “geen enkele kans is dat er een akkoord zal worden bereikt in de komende weken” waarmee het mogelijk wordt de besprekingen voort te zetten na de 29 april deadline. Op donderdag ondertekende de secretaris generaal van de VN Ban Ki-moon de officiële documenten die de ontvangst en het starten bevestigen van de verwerking van de verzoeken van PA voorzitter Mahmoud Abbas tot toelating tot internationale verdragen die ook worden ondertekend door de VN. Tien van de 15 verdragen waartoe de PA wil toetreden zijn medeondertekend door de VN. Een uur nadat Ban de documenten ondertekende zei een Israëlische functionaris dat Israël een bijkomende sanctie tegen de PA heeft uitgevaardigd, door het bevriezen van de overdracht van de belastingen die Israël verzamelt voor de PA. Verder merkte de functionaris op dat Israël deelname van de PA om een gasveld te ontwikkelen in de zee voor de Hamas gecontroleerde Gazastrook heeft geschorst, en dat de PA tegoeden bij Israëlische banken zijn bevroren. “Het doel van deze stappen, en waarschijnlijk anderen die nog volgen, is “om het proces te redden”, zei een regeringsfunctionaris. Deze berekende en uitgemeten stappen, zei hij, waren bedoeld om de Palestijnen te tonen dat “met voortdurende verwerping hun belangen worden geschaad”. Verdere stappen, zei hij, zullen “afhankelijk zijn van wat de Palestijnen doen of niet doen. Als de Palestijnen doorgaan met hun eenzijdige stappen, zal Israël blijven reageren”. (Israel National News / Jerusalem Post) 

NIEUWE ISRAËLISCHE SPIONAGESATELLIET IN BAAN GEBRACHT: – Een nieuwe Israëlische spionagesatelliet is in zijn baan gebracht eind vorige week zei het Ministerie van Defensie, en die zal het vermogen van de Joodse staat sterk vergroten om aartsvijand Iran te controleren. De spionage afstandsbedienings-gevoelige Ofek 10 satelliet, die in de ruimte is gebracht op een Shavit raket in samenwerking met staatsbedrijf Israel Aerospace Industries, overtreft eerdere modellen met zijn vermogen om van het ene doel naar het andere te “springen” in plaats van gewoon “te vegen” over gebieden, vertelden ministerie ambtenaren de verslaggevers. De satelliet is al begonnen met het verzenden van gegevens en beeldmateriaal. Hij zal naar verwachting binnen enkele maanden volledig operationeel zijn. Het is een lichtgewicht satelliet die naar verwachting de Israëlische verkenning vaardigheden zal verbeteren door middel van scherpe beelden op elk moment van de dag, en in alle weersomstandigheden, aldus Ofer Doron van Israel Aerospace Industries. “Hij heeft een ongelooflijke beeldopname mogelijkheid waardoor hij zeer nauwkeurige foto’s aflevert”, zei Doron. Minister van Defensie Moshe Ya'alon heeft opgemerkt dat Ofek 10 “de veiligheidsdiensten de mogelijkheden geeft om nog beter om te gaan met bedreigingen van dichtbij en veraf, op alle uren van de dag en in alle weersomstandigheden”. (Times of Israel)   

EGYPTE WIL VERGOEDING VOOR DE 10 PLAGEN: – "Wij eisen dat de staat Israël een vergoeding betaalt voor de tien plagen waaronder onze voorouders in Egypte duizenden jaren geleden leden als gevolg van de plagen van de Joodse voorvaderen”. Dit schreef de prominente Egyptische columnist Ahmad Al-Gamal kort voor het Joodse Pascha, waardoor er grote opschudding ontstond. “Wat er in de Thora staat is dat Farao de kinderen van Israël discrimineerde. Wat hebben wij ermee te maken? Daarom moeten wij niet lijden!” riep Al-Gamal, waardoor hij een duidelijk verschil maakte tussen het Egyptische rijk van de farao’s en het islamitische Egypte van vandaag. Islam accepteert het Bijbelse verhaal als historisch bewijsmateriaal. De columnist stelde voor dat de regering in Caïro een aanklacht tegen Israël indient: “De Joden veroorzaakten dat het land werd getroffen met sprinkhanen en alle oogst werd vernietigd, dat de Nijl rood van het bloed werd, zodat niemand het water kon drinken, er duisternis kwam, kikkers en de eerstgeborenen werden gedood”. Al-Gamal vervolgde: “Gedurende 40 jaar zwerven in de woestijn genoten de kinderen van Israël van onze producten, die zij vóór het vertrekken van ons gestolen hadden”. De Egyptische column werd opgepikt door de Israëlische pers. Sommige Israëlische columnisten antwoordden dat Egypte eerst Israël moet compenseren voor het als slaven houden van de Joodse voorouders en voor het doden van alle mannelijke joodse baby's in de generatie voorafgaand aan de Exodus. (Israel Today) 

Zoals een blogger opmerkte: "Volgens de Tora hebben de Joden helemaal geen vloeken over Egypte gebracht. De Almachtige heeft dat gedaan. Welnu, als de Egyptenaren Hem willen aanklagen, de rechtbanken van de Hemel zijn open”. Een andere man merkte op dat door het maken van de absurde beweringen “Al-Gamal publiekelijk de staat Israël heeft erkent”. Is het een wonder dat
“Die in de hemel woont, zal lachen, de Heere zal hen bespotten.” Ps. 2:4

Shabbat, 12 Nissan 5774                    Zaterdag, 12 april 2014

 

"Want de dag van de HEERE is nabij over alle heidenvolken; zoals u gedaan hebt, zal u gedaan worden; wat u verdient, zal op uw eigen hoofd terugkeren!"  Obad. 1:15

 

KERRY: DE ISRAËLISCHE “NEDERZETTINGEN” IN JERUSALEM OORZAAK CRISIS GESPREKKEN: – Israël was woensdag verbijsterd, zoals blijkt uit de ochtend krantenkoppen, dat de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry effectief Israël “onder de bus heeft gegooid” door het leeuwedeel van de schuld voor de mislukte vredesbesprekingen bij de Joodse staat te leggen. Tijdens een hoorzitting voor de Senate Foreign Relations Committee op dinsdag verklaarde Kerry de mislukking van zijn obsessieve vredesinspanningen aldus: “De Palestijnse gevangenen werden niet vrijgegeven door Israël op de dag dat ze moesten worden vrijgelaten en toen volgde nog een dag en nog een… - en dan werden er 700 woningen in Jerusalem goedgekeurd en dan poef…” Het was niet wát staatssecretaris John Kerry zei, maar hóe hij het zei, dat krantenkoppen veroorzaakte die Israël beschuldigen voor het exploderen van een deal om de vredesbesprekingen te verlengen. Een goed gemaakte boodschap van het State Department die zowel de Israëliërs als de Palestijnen de schuld gaf voor de crisis deed weinig om de gevolgen te beperken. “De nederzetting” waarover Kerry sprak is Gilo, een wijk met 40.000 inwoners van Jerusalem die de meeste Israëliërs die voor een twee-staten-oplossing zijn zelfs zien als een integraal deel van Israël. Een Israëlische functionaris merkte op dat in elk vredesplan in het verleden Gilo werd opgenomen zodat het binnen de grenzen van Israël zou blijven. Hij zei ook dat deze inschrijvingen al in het verleden waren gepubliceerd en vorige week slechts waren heruitgegeven. (Jerusalem Post / Israel Today)   

PA WIL TOETREDEN TOT VERDRAGEN VAN GENÈVE: – De Palestijnse Autoriteit (PA) heeft officieel de Verdragen van Genève ondertekend, waarin de regels van oorlogvoering en humanitaire operaties in conflictgebieden zijn vastgelegd, bevestigde de “verdragen voogd” Zwitserland vrijdag. Een woordvoerder van het Zwitserse Ministerie van Buitenlandse Zaken zei dat de PA zelf zich tot partij bij de verdragen heeft uitgeroepen op 2 april. De PA werd formeel door Zwitserland op donderdag geregistreerd, voegde hij eraan toe. Voorzitter Mahmoud Abbas heeft de PA eind vorige week eenzijdig aangemeld om zich aan te sluiten bij 15 internationale overeenkomsten en verdragen. Na deze schending van Abbas van de vredesonderhandelingen voorwaarden, stelde Israël enkele strafmaatregelen en sancties in als reactie. ( Israel National News) 

Bid dat ze zich eraan gaan houden want al op de dag van ondertekening schendt de PA ze allemaal. Denk bv aan het aanzetten tot terrorisme, loven van moord, eerwraak, censuur, kinderarbeid, gedwongen kindhuwelijken, enz.

MINISTER PRESIDENT INSTRUEERT REGERING OM CONTACTEN MET PA TE BEPERKEN: – Minister President Benjamin Netanyahu heeft de kantoren van de Israëlische regering geïnstrueerd geen ontmoeting met leden van de Palestijnse Autoriteit te hebben en heeft civiele en financiële samenwerking met de Autoriteit verboden. De beslissing van de premier staat in direct verband met de beëindiging van de vredesbesprekingen tussen Israël en de PA. De nieuwe instructies omvatten niet het Ministerie van Defensie, noch omvatten zij alle gesprekken in het kader van de vredesonderhandelingen. De stap kwam nadat Netanyahu eerder deze week een strenge waarschuwing gaf aan de Palestijnen over de aansluiting bij internationale verdragen en eventuele toekomstige stappen die de PA buiten het onderhandelingsproces zou kunnen nemen om de juridische status als staat te krijgen. “Eenzijdige stappen van de kant van de Palestijnen zullen worden gevolgd door unilaterale stappen van onze kant”, waarschuwde Netanyahu. Momenteel gelooft een overweldigende 92 % meerderheid van de Israëliërs niet dat onderhandelingen kunnen leiden tot een definitieve status vredesakkoord, volgens een onderzoek uitgevoerd door het Israel Democracy Institute. Zelfs 87% van linkse Israëliërs zei dat vrede met het huidige Palestijnse leiderschap buiten bereik is. (Israel National News / Jerusalem Post)   

ISRAËL SANCTIONEERT PA DOOR INHOUDEN BELASTINGEN: – Een functionaris kondigde donderdag aan dat Israël een bijkomende sanctie tegen de Palestijnse Autoriteit (PA) heeft uitgevaardigd, door het bevriezen van de overdracht van de belastingen die Israël verzamelt voor de PA. “Er is besloten om de overdracht aan de Palestijnse Autoriteit van de door Israël namens haar geïnde belastingen te bevriezen”, zei de functionaris tegen mediabronnen. De sancties komen als een reactie op de eenzijdige PA overstap naar toetreden tot 15 internationale verdragen afgelopen dinsdag, hetgeen in strijd is met de vredebesprekingen voorwaarden. De nieuwe financiële maatregelen zullen naar verwachting bijzonder schadelijk te zijn, gezien het feit dat de PA eind maart heeft aangekondigd dat zij maar liefst $ 4.800.000.000 in de schuld zat, met daarnaast een begrotingstekort van de Pa voor 2014 van $ 1,5 miljard. Enkele dagen geleden heeft Israël de PA al op de hoogte gebracht dat het bestraffende maatregelen en sancties zou stellen tegenover de schending van de voorwaarden van de vredebesprekingen. (INN) 

“Hij verijdelt de plannen van de sluwen, zodat hun handen niets wezenlijks kunnen uitrichten.” Job 5:12

BENNET ROEPT MINISTER PRESIDENT OP 60% VAN JUDEA EN SAMARIA TE ANNEXEREN: – Bayit Yehudi leider Naftali Bennett drong er woensdag bij Minister President Netanyahu op aan om circa 60% van Judea en Samaria te annexeren als reactie op het stoppen van de gesprekken door de Palestijnen met Israël en het zich wenden tot de VN. Alle 350.000 Joden in Judea en Samaria wonen in Area C, ongeveer 60% van het gebied. Van de Palestijnen in Judea en Samaria, leven 97 % in gebied A, dat onder volledige Palestijnse controle staat, en gebied B, dat onder de Palestijnse civiele controle en Israëlische militaire controle valt. “Het is duidelijk dat het diplomatieke proces zijn beloop heeft gehad en dat we nu een nieuw tijdperk hebben”, schreef Bennett aan Netanyahu. “We hebben al jarenlang ons hoofd steeds maar weer tegen de muur van de onderhandelingen geslagen en we bleven ons maar steeds verbazen dat de muur niet wou breken”. Hij legde zijn plan woensdag uit op CNN en is van plan om het in de internationale gemeenschap te promoten. (Jerusalem Post)   

HEZBOLLAH IN FINANCIËLE CRISIS NU FINANCIERING UIT IRAN MINDERT: – De in Libanon gevestigde terroristische groep Hezbollah wordt geconfronteerd met een economische crisis als gevolg van haar betrokkenheid bij de Syrische burgeroorlog en bezuinigingen in Iran als gevolg van het bezuinigingsbeleid van de nieuwe president Hassan Rouhani. Wat ook bijdraagt aan de problemen van Hezbollah is de nauwkeurige controle van de financieringsbronnen door de Amerikaanse en Europese landen. Zo werd bijvoorbeeld op dinsdag in Berlijn in Duitsland de daar gevestigde fondsenwerving groep Orphaned Children Project-Lebanon verboden omdat bleek dat die geld overmaken naar Hezbollah. Libanese media meldden ook dat Europese inlichtingendiensten onlangs meer inspanningen bijdragen om de overdracht van middelen aan Hezbollah, vooral uit Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse landen, te voorkomen. Deze Europese inspanning komt nadat van een aantal liefdadigheidsorganisaties in Europa bleek dat zij pogingen doen om middelen over te dragen aan de terroristische organisatie. Bevriezingen van overboekingen zijn ook opgelegd op afzonderlijke Libanese burgers die wonen in Europa, omdat ze zijn gemarkeerd als “potentiële routes” voor het overmaken van geld naar Hezbollah. (Jerusalem Post) 

Dit is positief nieuws en een antwoord op vele gebeden. Ga door met bidden dat deze terroristische organisatie, die een constante doorn in het oog van Israël is, volledig buiten werking zal worden gesteld.

BLIJF ALSTUBLIEFT HELPEN DE PIJN VAN DE ARMOEDE TE VERZACHTEN IN ISRAËL: – Volgens de door de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling op 18 maart vrijgegeven bevindingen heeft Israël het hoogste armoedecijfer onder de landen van de ontwikkelde wereld. De statistische gegevens onthullen: Israël heeft nog steeds een armoedecijfer van 20,9 %, bijna twee keer het OESO-gemiddelde van 11,3 %. Ongeveer 9,3 % van de mensen in Israël kan zich niet veroorloven om genoeg voedsel te kopen. Israël is een van de landen met de hoogste inkomensongelijkheid. Het jaarlijks beschikbare gezinsinkomen in Israël stond gemiddeld op € 13.500, terwijl dat van de onderste 10% van de maatschappij € 2600, en terwijl het OESO-gemiddelde € 16.700 en € 5000 voor de onderste 10 % is. Blijf ons met Visie voor Israël & The Joseph Storehouse alstublieft helpen om de zegeningen van essentiële hulp te verspreiden onder de behoeftige gezinnen in Israël. We kunnen het niet zonder jullie. Uw noodzakelijke en zeer gewaardeerde donaties kunnen worden gedaan op onze rekening. Voor info zie: www.visievoorisrael.nl

ROOTS & REFLECTIONS TOUR 2014: – Verrijk uw kennis van Israël volgend voorjaar tijdens het verkennen van het land en het genieten van een leuke vakantie met Barry Segal. The Roots & Reflections Tour zal in 2014 plaatsvinden van 22-30 april. De kosten van deze reis bedragen exclusief vliegticket € 1299,=. Markeer deze data in uw agenda en we houden u binnenkort op de hoogte met meer details.   

HELP ISRAËL VERDEDIGEN VIA TWITTER EN FACEBOOK: – Volg de JNN updates via https://www.facebook.com/VisionForIsrael en https://twitter.com/visionforisrael en "like" en "retweet" items die u belangrijk vindt om te delen. Ook kunt u video-verslagen zien op ons YouTube-kanaal http://www.youtube.com/VisionforIsrael en die delen.

Onderschat niet hoeveel dit kan helpen. 

 

Gods zegen uit Jerusalem,
Barry Segal en de redactie

De suggesties, opinies en tekstverwijzingen door JNN schrijvers en redacteuren zijn gebaseerd op de ontvangen best mogelijke informatie.