ACTUALITEITEN UIT JERUZALEM

Nieuws- en Gebedsbrief van Visie voor Israël en Joseph-Storehouse

Visie voor Israël  -  Tel. (Nl)  0628-919473  -  Iban: NL03 RABO 0107 1205 93
e-mail:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it   -  Web: www.VisievoorIsrael.nl

Yom Gamiesjie, 4 Av 5774                 Donderdag, 31 juli 2014

 

"HEERE, jaag hun vrees aan; laat de heidenvolken weten dat zíj stervelingen zijn."  Ps. 9:20

 

NEW YORK: 15.000 MENSEN PROTESTEREN IN STEUN VOOR ISRAËL: – Minstens 15.000 mensen verzamelden zich op het Dag Hammarskjold Plaza in New York City op maandag, in een enorme steun voor Israël en haar zelfverdediging operatie tegen Hamas. “Wij verheffen onze stem om achter Israël te staan”, werd een refrein hierover en hoorde je overal in de emotionele rally, die een tegenhanger was van een veel kleiner pro-Palestijns protest gehouden in het weekend. “Laten we niet vergeten een woord te noemen dat beschrijft waarom er zoveel onschuldigen sterven: Hamas”, zei senator Chuck Schumer. “Hamas is een terroristische organisatie die gezworen heeft Israël te vernietigen en die gelooft dat zij een moreel recht heeft om oorlog te beginnen bij iedere gelegenheid”. Congreslid Eliot Engel, van de zittende leden van de commissie Buitenlandse zaken, veroordeelde ook media-organisaties voor hun pro-Palestijnse vooringenomenheid. “De media moeten eerlijk zijn en ze moeten nauwkeurig zijn en we hebben helemaal geen eerlijkheid en nauwkeurigheid gezien over wat Israël aan het doen is”, vervolgde hij. “Zouden we in de Verenigde Staten een terroristische groep in Canada tolereren die raketten afschiet op Amerikaanse burgers in New York? Ik denk het niet. Denkt u van wel?” Congreslid Hakeem Jeffries zei: “We weten dat Israël woont in een zeer moeilijke omgeving, en daar zijn bepaalde realiteiten aan verbonden. Wij rouwen om het verlies aan mensenlevens aan beide zijden van het conflict, maar als je in een moeilijke buurt woont moet Israël niet worden gedwongen om zich te verontschuldigen voor zijn kracht. Weet je waarom? Omdat het enige waarvoor buren respect hebben in een ruige buurt is kracht”. (Arutz-7) 

DRIE IDF SOLDATEN OMGEKOMEN IN GAZA; 27 GEWONDEN: – Drie IDF soldaten werden woensdag gedood in Gaza heeft de IDF woensdagavond vrijgegeven voor publicatie. De soldaten werden gedood in het zuiden van Gaza. Zevenentwintig andere soldaten raakten gewond. In totaal zijn zesenvijftig IDF soldaten en officieren gedood sinds Operation Protective Edge 23 dagen geleden begon. (INN) 

Bid voor degenen die rouwen. Doe voorbede voor het snelle herstel van de gewonde IDF-soldaten.

HAMAS INTENSIVEERT BESCHIETINGEN TIJDENS ISRAËL AKKOORD MET 4 UUR WAPENSTILSTAND: – De Israëlische regering heeft woensdag tot 19.00 uur in de avond ingestemd met een tijdelijke humanitaire wapenstilstand vanaf 15.00 uur. De stilte zou niet van toepassing zijn in gebieden waar de grond troepen “momenteel actief” zijn zeiden ze. Op ongeveer hetzelfde moment dat de tijdelijke wapenstilstand werd aangekondigd, vuurden terroristen een salvo van raketten af op gemeenschappen in het zuiden van Israël. Het Iron Dome onderschepte twee raketten op Israëlische bevolkingscentra, terwijl een aantal anderen zijn ingeslagen in open gebieden. Code rood sirenes bleven hoorbaar door de zuidelijke gemeenschappen in Israël de hele woensdagavond. Op woensdagochtend heeft de IDF Operation Protective Edge opgevoerd, met de lancering van een nieuw offensief diep in noordelijk en centraal Gaza in een poging om langeafstandsraketten en andere terroristische posities bij de wortel uit te rukken. Hamas, zo wordt gezegd, moet zware verliezen in de gevechten hebben geleden. Soldaten uit de Givati infanterie brigade vernietigden vroeg op de dag samen met de IDF Engineers nog weer een aantal "terreur tunnels" vanuit Gaza richting Israël. Israëlische troepen ontdekten ook nog een aantal extra tunnels op woensdag. Israëlische troepen hebben dinsdagavond 206 gerichte aanvallen in Gaza gelanceerd. (Israel National News) 

GEEN EIND IN ZICHT OP GAZA RAKETAANVALLEN: HELP ONS OM ISRAËLS SCHUILKELDERS TE BEVOORRADEN EN EEN SCHILD TE ZIJN VOOR DE ARMEN: – Als onderdeel van onze humanitaire hulpprogramma’s helpt Visie voor Israël regelmatig slachtoffers van terreur, maar met Hamas in de Gazastrook die vastbesloten is om zoveel mogelijk schade aan te richten, moeten we bereid zijn om meer te doen. Er is nu een nieuwe golf van sterfgevallen, lichamelijk letsel, ontheemde gezinnen, steeds meer slachtoffers van schok, schade aan eigendommen, en gesloten scholen en bedrijfsleven met werkeloosheid als gevolg. Teams uit het Joseph Storehouse trotseren de raketbeschietingen om te helpen schuilkelders te bevoorraden en onze dagelijkse hulpverlening aan gezinnen en gemeenschappen die lijden aan armoede voort te zetten. De ouderen en eenoudergezinnen zijn bijzonder kwetsbaar tijdens deze crisis en we zijn ervoor om te zorgen dat ze zowel huishoudelijke goederen, voedsel hebben en ook nood-items voor in de schuilkelders. Doe nu alstublieft een liefde donatie aan onze Terrorist Slachtoffers en Noodhulp Fonds. Uw giften zijn van vitaal belang en worden zeer gewaardeerd.  

YA’ALON: WE ZULLEN BLIJVEN OPTREDEN TEGEN HAMAS INFRASTRUCTUUR: – Minister van Defensie Moshe Ya’alon zei woensdag dat Israël zou blijven handelen met volledige militaire kracht. “Tijdens de nachtelijke uren vannacht, werden aanvallen tegen doelwitten in Gaza uitgebreid uitgevoerd”, zei Ya’alon. “Tegelijkertijd, gaan we door met campagne te maken tegen terroristische tunnels, en blijven we een zeer grote prijs van Hamas opeisen. Opgenomen toespraken zoals die door Mohammed Deif, de voortvluchtige commandant van de militaire vleugel van Hamas en het gebruik van burgers als menselijk schild zal niets veranderen de realiteit”, zei de minister van defensie. “De realiteit is dat Hamas enorme verliezen heeft genomen en vele troeven heeft verloren. Honderden terroristen zijn gedood, en veel van de terroristische infrastructuur is vernietigd, met inbegrip van wapens, raketten, raketteninstallaties, instellingen, commandoposten, huizen van terroristen en tunnels”. Een van de meest gezochte terroristen door de IDF, Hamas militaire commandant Mohammad Deif doorbrak een jaar van stilte toen hij dinsdag opdook om te verklaren dat, “Er zal geen wapenstilstand zijn” en “de overwinning zal van ons zijn”. Deif zei dat Israëls soldaten geconfronteerd worden met strijders die “verlangen om te sterven”, verwijzend naar Hamas-strijders die op zoek zijn het martelaarschap te bereiken in de strijd tegen Israël. Hij is verantwoordelijk voor veel terreur aanslagen tegen Israëlische burgers. (Jerusalem Post) 

RAKETTEN TERRORISTEN GEVONDEN IN UNRWA SCHOOL VOOR DERDE KEER: – Een hulporganisatie van de VN voor Palestijnse vluchtelingen zei dinsdag dat een voorraad van Hamas raketten werd gevonden in een van de UNRWA scholen in Gaza - voor de derde keer sinds het begin van Operatie Protective Edge – wat verder de beweringen van Israël bevestigt dat Hamas agenten scholen en andere civiele plaatsen gebruiken om wapens op te slaan, waardoor ze legitieme doelwitten zijn. UNRWA Woordvoerder zei dat de ontdekking werd gedaan tijdens een routine-inspectie van de school, die gesloten was voor de zomer en niet wordt gebruikt als schuilplaats. Hamas, de terreurgroep die de Gazastrook bestuurt, heeft meer dan 2000 van zijn raketten op Israël gelanceerd in de afgelopen maand. De ontdekking van dinsdag was het derde geval waarin Palestijnse wapens werden gevonden in de VN-faciliteiten in de Gazastrook. Ondertussen, zei de voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton in een interview met Fusion TV dat Hamas zijn raketten in civiele gebieden zet, omdat Gaza “vrij klein” is en het “dichtbevolkt” is. (Times of Israel / CNS) 

Inderdaad, druppelt de bevestiging over het gebruik van Hamas van civiele plaatsen om raketten op te slaan voor gebruik tegen Israël, zoals door Hillary nu erkent, door in de wereldwijde media. Het is een ander voorbeeld van hoog niveau inzicht in de wortels van de problemen waarmee terroristen worden geconfronteerd bij de uitvoering van de jihad tegen Israël. Volgens de bijgehouden records tot nu toe, is de voor de hand liggende oplossing om te werken aan een vredesakkoord waarin Gaza terroristen meer Joods land, geld en bouwmaterialen krijgen om de raket opslag problemen op te lossen? in ruil voor vrede, natuurlijk.

HAMAS ROEPT HEZBOLLAH OP ZICH AAN TE SLUITEN BIJ DE STRIJD TEGEN ISRAËL: –Volgens meerdere bronnen heeft Hamas de in Libanon gebaseerde terroristische groep Hezbollah aangespoord om zich in de strijd tegen Israël aan te sluiten, nadat de Israëlische zelfverdediging operatie tegen de terreurorganisatie in Gaza zich verder heeft uitgebreid. “We hopen dat het Libanese front zich zal openen en we samen zullen vechten tegen deze formatie [Israël]”, zei plaatsvervangend hoofd van het politieke bureau van Hamas Mousa Abu Marzouk tegen Russische media. “Er bestaat geen twijfel over dat het Libanese verzet veel zou kunnen betekenen”, benadrukte Abu Marzouk. De opmerkingen zijn opgedoken slechts enkele minuten nadat Hamas de zoveelste humanitaire wapenstilstand uit Israël, dat zijn operatie in Gaza had uitgebreid eerder woensdag, had afgewezen. Hezbollah leider Hassan Nasrallah was bij meerdere gelegenheden de steun voor de strijd van Hamas tegen de Joodse staat, waaronder opmerkingen van vorige week, waarin hij Hezbollah de “echte partner van Hamas en het Palestijnse verzet” noemde. (Israel National News) 

MORELE MISLUKKING VAN EUROPA: – Vanaf 8 juli, toen de IDF Operation Protective Edge begon om Hamas en andere islamitische terroristen te stoppen in het aanvallen van Israëlische bevolkingscentra, is een golf van antisemitisme over Europa gegaan. In stad na stad, worden pogingen om een grens te trekken tussen kritiek op het Israëlische beleid en ruw antisemitisme volkomen losgelaten. “Joden zijn varkens”, schreeuwden demonstranten in Berlijn. In de Parijse voorstad Sarcelles met de bijnaam “Klein Jeruzalem” vanwege zijn grote gemeenschap van Sefardische joden, overvielen tientallen jongeren winkels en vernielden een rouwcentrum terwijl demonstranten in hun omgeving godslasteringen schreeuwden tegen Israël. Anderen deden een inval in een drogisterij en staken die in brand. Uren daarvoor werden antisemitische leuzen over de Italiaanse hoofdstad Rome uitgeschreeuwd, met inbegrip van “Joden, het einde is nabij”, en nog veel meer, allemaal gerelateerd aan de situatie in Gaza. Esther Voet, directeur van het Centrum voor Informatie en Documentatie Israël in Nederland, zei dat: “Wij zeer ons er zeer van bewust dat het niet gaat over als er iets zal gebeuren in ons land, maar over wanneer”. Benjamin Albalas, voorzitter van de Joodse gemeenschap van Griekenland, zei delegitimisering van de staat Israël “een eerste stap is naar de intimidatie van de Joden” en hun recht om te leven in hun eigen land van herkomst. (Jerusalem Post) 

Bid dat de in Europa steeds meer bedreigde Joden het geloof zullen vinden om hun huis in Israël te maken.
“Maar zoals ik gezien heb: zij die onrecht ploegen en moeite zaaien, oogsten dat ook.” Job 4:8

6 SOLDATEN GEWOND DOOR MORTIERGRANATEN, SIRENES KLONKEN IN JERUSALEM: – Zes soldaten raakten dinsdagavond gewond door een spervuur van mortiergranaten in de Gaza-regio. Eerder op dinsdag avond, rond 20.20 uur werden sirenes gehoord in Beit Shemesh, en zelfs zo ver als tot in de regio en gemeenschappen ten zuiden van de hoofdstad in Jerusalem Hills. Een raket werd onderschept door de Iron Dome boven Jerusalem. De gevechten bleven woeden tussen Israëlische troepen en islamitische terroristen in Gaza gedurende de hele dinsdag en code rood sirenes, voorgaande aan raketaanvallen, klonken dag en nacht in heel Israël. (Arutz-7) 

ISRAËL TREFT SYMBOLEN VAN HAMASCONTROLE IN GAZA: – Israël heeft dinsdag zijn militaire campagne tegen Hamas opgevoerd, zich richtend op de symbolen van de controle van de terroristische groepering in Gaza en het afvuren van granaten die de enige elektriciteitscentrale van de strook afsloot in de zwaarste bombardementen in de gevechten tot nu toe. Bij de acties van dinsdag voerden Israëlische gevechtsvliegtuigen tientallen aanvallen uit en vernietigde daarbij de thuisbasis van de top Hamas-leider in Gaza, Ismail Haniyeh, en bracht schade toe aan de kantoren van Al-Aqsa satelliet-tv-station van de beweging, aan een centrale moskee in Gaza-stad en overheidsgebouwen. Haniyeh, wiens huis veranderde in een berg puin door een luchtaanval voor zonsopgang, zei in een verklaring dinsdag dat “het vernietigen van stenen onze vastberadenheid niet zal breken”. Niemand raakte gewond bij het huis van Haniyeh. (Hij wil geen menselijk schild zijn waartoe hij andere verplicht) Luitenant-kolonel Peter Lerner, een Israëlische militaire woordvoerder, vertelde media bronnen dat Israël's nieuwste acties “een geleidelijke verhoging van de druk” op Hamas aangeven. “Israël is vastbesloten deze terroristische organisatie te stoppen en ons van deze bedreiging te bevrijden”, zei Lerner. Ondertussen dook op dinsdagavond laat de teruggetrokken commandant van de militaire vleugel van Hamas, Mohammad Deif, op om te verklaren dat Hamas niet zou instemmen met een staakt-het-vuren en zei: “De overwinning zal van ons zijn”. Om 01.45 uur woensdagochtend trof de Israëlische luchtmacht tientallen terreur locaties in de Gazastrook. (Fox) 

“Wie na bestraffingen halsstarrig is, zal opeens gebroken worden, en er zal geen genezing meer zijn.” Spr. 29:1

KNESSETLID SHAMIR: VS BRENGT SCHADE TOE AAN MIDDEN-OOSTEN BONDGENOTEN: – Knesset leden uit het hele politieke spectrum veroordeelden maandag de Amerikaanse president Barack Obama en de inspanningen van staatssecretaris John Kerry om Israël onder druk te zetten voor een staakt-het-vuren met de Gazastrook. “Amerika schaad zijn bondgenoten in Israël, Egypte en de Palestijnse Autoriteit door het negeren van hun eisen en komt naar de tafel met een plan dat niet is goedgekeurd of zelfs semi-goedgekeurd door ook maar een van hen”, zei minister van Landbouw Yair Shamir (Yisrael Beytenu). Likud Knessetlid Tzipi Hotovely zei dat Israël het Obama staakt-het-vuren voorstel, dat alleen maar de belangen van Hamas dient, moet afwijzen. Haar Likud collega Danny Danon riep Obama en zijn regering op tot een “Staakt het vuren op Israël”. Hij zei: “We moeten de exorbitante druk die op ons wordt gelegd weerstaan en handelen naar de belangen van Israël”. “Zou Amerika het vuren staken op Al-Qaida als het wordt aangevallen? John Kerry is losgekoppeld van de werkelijkheid en gaat voorbij aan de bezorgdheid over de veiligheid van Israël”. Knessetlid Eli Yishai (Shas) zei: “Voor onze betrekkingen met de Verenigde Staten moet de veiligheid van de burgers van Israël komen”. Hij zei dat hoewel Israël veel verschuldigd is aan Amerika “die verplichting niet ten koste kan gaan van de toekomst van Israël komen. De kritiek op de afhandeling door Amerika van het staakt-het-vuren voorstel kwam ook van de linkse kant van Israëls politieke kaart. “Amerika heeft een beschamend gebrek aan elementaire begrip getoond van hoe het Midden-Oosten werkt”, zei Hatnua fractievoorzitter Meir Sheetrit. “Maakt niet uit wat Amerika zegt, het is verboden om de oorlog te beëindigen, zolang er een dreiging uitgaat van tunnels en raketten. Ik hoop dat onze vrienden in de VS en Europa niet in de weg staan door aan te dringen op een onmiddellijk staakt-het-vuren”. Knessetlid Nachman Shai (Labor) zei dat de vraag van Obama om de gevechten te stoppen voorkomt dat Israël de militaire en publieke diplomatie prestaties kan maximaliseren. Hij zei dat hij twijfelt aan het vermogen van Amerika om Gaza te demilitariseren en een toekomstige oorlog te voorkomen. (Jerusalem Post) 

DANNY DAYAN: OBAMA EN KERRY VEROORZAKEN LANGDURIGE SCHADE: – Danny Dayan, hoofd van de Raad van Judea en Samaria, zei maandag dat het vragen van Israël om zijn aanvallen op Hamas op dit moment te stoppen “een perversie van moraliteit en diplomatie is”. Israëliërs begrijpen heel goed, zei hij, dat “ze vechten voor hun huizen. Het maakt niet uit wat we doen de vijand zal nooit tevreden zijn zonder de vernietiging van Israël”. “We moeten blijven vechten tot onze doelen zijn bereikt”. Dayan sprak in het licht van de zware druk die op Israël wordt gelegd door de Amerikaanse president Obama voor een onmiddellijk en onvoorwaardelijk staakt-het-vuren. In zijn voorstel zei Obama zei dat de kwestie van het ontwapenen van Hamas een zaak van latere discussies is, een houding waarvan Dayan zei dat hij erdoor geschokt was. “Er is geen andere manier om het te omschrijven dan als een perversie van moraliteit en diplomatie. Als ze binnenkort uit hun kantoor vertrekken, zullen we allemaal een zucht van opluchting slaken, rustig maar duidelijk hoorbaar”, zei hij. “Het zal lange tijd duren om de schade veroorzaakt door Obama en zijn minister van Buitenlandse Zaken, John Kerry, te repareren”. (Arutz-7) 

Er zijn duizenden woorden die ongepubliceerd blijven – stromen van negatieve geïrriteerde gedachten en rauwe zinnen achter de façade van beleefdheid en diplomatieke glimlach - voor elk kritisch woord geuit in de krantenkoppen waar het de Amerikaanse president Barack Obama en zijn minister van Buitenlandse staat, John Kerry, betreft.
Beste voorbidders, willen sommigen van jullie een extra opdracht opnemen en hard bidden dat de Amerikaanse president Obama en John Kerry thuis zullen blijven - of in ieder geval weg zullen blijven uit het Midden-Oosten, terwijl Israël een ingewikkelde oorlog tegen het terrorisme uitvecht - en strijdt voor zijn voortbestaan? “Het Iron Dome, de Amerikaanse financiële steun worden zeer gewaardeerd, maar met alle respect - de bijgevoegde snaren klinken steeds meer als de hel en haar kettingen”!

HAMAS MAAKT HET NOG EENS HEEL DUIDELIJK: ONS DOEL IS DE VERNIETIGING VAN DE JODEN: - Op het moment dat de 22e dag van de IDF Operation Protective Edge in Gaza ten einde liep, publiceerde MEMRI (het Midden-Oosten Media Research Institute) een video waarin een Hamas geestelijke de “doctrine” van de organisatie in zijn strijd tegen Israël nog eens uitlegt: genocide. Sprekend tijdens een televisie toespraak van de centrale Gazastrook, zei de prediker dat het doel van Hamas is om “de Joden totaal uit te roeien” die in Israël wonen, want “waar de Joden woonden verspreiden ze corruptie”. (INN) 

FRANSE OFFICIAL; 1000 FRANSE JIHADISTEN KLAAR: – “Voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog klonken kreten en schreeuwen om “Dood aan de Joden” door de straten van Frankrijk”, zei Meir Haviv, een lid van het Franse parlement. Sprekende tot de het Knesset op maandag beschreef Haviv een aantal details van de recente incidenten van antisemitisme in Frankrijk, waaronder pogingen om synagogen, individuen, Joodse winkels en scholen aan te vallen. Haviv sprak tot de Knesset-leden tijdens een bijzondere zitting die was bijeengeroepen om antisemitisme in Frankrijk en de rest van Europa te bespreken. Haviv zei dat ongeveer 1.000 Franse onderdanen in “Jihad kampen” waren om hun terreurvaardigheden uit te breiden. “Dit zijn 1000 tikkende tijdbommen”, waarschuwde hij. Enkele weken geleden omsingelden Moslim relschoppers de Don Jitschak Abarbanel Synagoge in Parijs en gooiden stenen naar het huis van aanbidding. Politie werd in grote aantallen opgeroepen om de joden te bevrijden. Botsingen braken uit in Parijs afgelopen weekend toen duizenden mensen protesteerden tegen Israël en ter ondersteuning van terroristische groeperingen in Gaza. Haviv zei dat hij wilde dat de wereld zou leren uit de geschiedenis. “In München in 1938 wilden ze een oorlog ten koste van alles voorkomen en gaven toe aan de eisen van de nazi's. Ze hadden het toen mis, en vandaag doen de Verenigde Staten er verkeerd aan om aan de eisen van jihadisten toe te geven. Ze hadden het ook al mis in Egypte, Irak, Syrië en Iran”. (Israel National News) 

Bid dat een grote menigte van Joden uit Frankrijk zich zullen aansluiten bij anderen uit hun land die al zijn geëmigreerd naar Israël.

SYRISCHE ORGANISATIE: 2400 BURGERS GEDOOD TIJDENS RAMADAN: – Een Syrische mensenrechtenorganisatie heeft aangekondigd dat tijdens de islam en de heilige maand van de Ramadan deze zomer, 2400 burgers zijn vermoord in Syrië. Hieronder bevinden zich 230 kinderen. De organisatie legt de verantwoordelijkheid voor de dood bij zowel het Syrische regime als de rebellen. (Arutz-7) 

ISIS TERRORISTEN IN IRAK VERNIETIGEN ALLES DAT NIET ISLAMITISCH IS: – In Mosul, de tweede grootste stad van Irak, bliezen ISIS jihadisten de moskee van de profeet Jona op, de profeet, die in zowel de Bijbel als de Koran voorkomt. De volgende dag, was het de beurt aan de traditionele begraafplaats van Seth, de derde zoon van Adam en Eva. Ze verwijderden ook de kruisen op de koepels en bakstenen muren van het 1800-jaar oude Mar Behnam klooster, en vervolgens bestormden ze het, waardoor de monniken en priesters moesten vluchten of zouden worden gedood. Mosul had een decennium geleden een christelijke bevolking van ongeveer 200.000. Voor de terroristische overname van vorige maand werd de christelijke bevolking van de stad nog geschat op ongeveer 5.000. Enkele dagen nadat ISIS via luidsprekers van moskeeën verkondigd dat die Christenen zich moesten bekeren tot de islam, een exorbitante belasting moesten betalen of “moesten sterven door het zwaard”, werden de Christenen uit de hele stad gedwongen te vluchten, waardoor er nog slechts zo'n 200 in de stad achterbleven. (Daily Alert) 

NIEUW: DE KALENDER VOOR 5775 IN ER!;: – We hebben de nieuwe kalender binnen voor het jaar 5775. De kalender gaat weer over 16 maanden van september 2014 t/m december 2015 met het thema: “cultures & markets in Israël”. Elke maand een prachtige foto en een heerlijk recept uit de Israëlische keuken dat past bij de betreffende maand. Alle feesten van God en ook alle andere feest- en gedenkdagen staan vermeld met extra informatie. Met andere woorden een must voor iedere kenner. U kunt hem verkrijgen door ons een mailtje te sturen en € 15 over te maken op ons rekeningnummer onder vermelding “kalender”.

JNN: “OPERATION PROTECTIVE EDGE”, BELANGRIJKE GEBEDSPUNTEN:

1. Bid dat alle terroristische bases en infrastructuur, wapenfabrieken en tunnels worden gelokaliseerd en vernietigd.

2. Bid dat Hamas raketaanvallen tegen gemeenschappen in de Negev en overig Israël in onbevolkte gebieden zullen vallen, en voor de onfeilbare juistheid van Israëls Iron Dome systeem.

3. Doe voorbede voor de veiligheid en bescherming van de militaire mannen en vrouwen van Israël die betrokken zijn bij antiterroristische activiteiten en voor burgers in beschoten steden.

4. Bid voor de troost en emotionele afscherming van de slachtoffers, jong en oud, temidden van de constante levensbedreigende explosies en de verstoring van hun dagelijks leven.

5. Doe voorbede voor de vrede, veiligheid en Shalom van Jerusalem. (Shalom betekent: “het leren kennen van de Messias”)

6. Bid dat alle terroristen die een poging doen om Israël te infiltreren zullen worden opgespoord en behandeld.

7. Bid voor wijsheid en de strategie van alle Israëlische overheid en militaire leiders terwijl Israël zich bezighoudt met niet aflatende antagonisten en terroristische moordenaars bestuurd door Hamas.

8. Bid voor de vrijwilligers van Visie voor Israël die nu raketbeschietingen en dagelijkse aanvallen trotseren om humanitaire hulp te leveren.

AANKONDIGING: – We nodigen u uit deel te nemen aan de Roots & Reflections 2015 rondreis door Israël van 22-30 april 2015. Het thema zal zijn: Fun, Food and Fellowship. Voor meer informatie kunt u zich richten tot This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . In deze brief houden we u ook op de hoogte. Reserveer de data wel alvast in uw agenda. Toon uw steun voor Israël en het volk van God door een bezoek aan het Land. 

HELP ISRAËL VERDEDIGEN VIA TWITTER EN FACEBOOK: – Volg de JNN updates via https://www.facebook.com/VisionForIsrael en https://twitter.com/visionforisrael en "like" en "retweet" items die u belangrijk vindt om te delen. Ook kunt u video-verslagen zien op ons YouTube-kanaal http://www.youtube.com/VisionforIsrael en die delen. U vindt ons ook op Google+, Linkedin, Tumbler, en LiveStream.

Onderschat niet hoeveel dit kan helpen. 

 

Gods zegen uit Jerusalem,
Barry Segal en de redactie

De suggesties, opinies en tekstverwijzingen door JNN schrijvers en redacteuren zijn gebaseerd op de ontvangen best mogelijke informatie.